Το πρώτο μου σουτιέν!

Μια σημαντική στιγμή… Ξεκινώντας την ιστορία του πρώτου σουτιέν είναι στην πραγματικότητα η είσοδος στον κόσμο της γυναικείας ηλικίας. Ο φυσικός οδηγός σε αυτόν τον νέο κόσμο θα είναι συνήθως η μαμά. Μερικές φορές, αυτός ο ρόλος παίζεται από ένα διαφορετικό στενό πρόσωπο – τη μεγαλύτερη αδερφή, τη θεία, τη γιαγιά… Αυτή η πρώτη συζήτηση για το στήθος και η ανάγκη για σουτιέν είναι μια σημαντική στιγμή – τόσο για τη νεαρή γυναίκα, μόνο που μπαίνει στον νέο κόσμο, όσο και για την ηλικιωμένη, ώριμη γυναίκα… Είναι καλό να ξεκινήσετε αυτή τη στιγμή χαμογελώντας και συγχαίροντας την νέα «Γυναίκα» για την είσοδο σε ένα νέο στάδιο της ζωής της. Οι στιγμές που ξεκινάμε τις ιστορίες του εμμηνορροϊκού κύκλου μας αλλά και του πρώτου σουτιέν μας είναι σημαντικού βάρους και τις μεταφέρουμε μαζί μας όλη τη ζωή μας.  Καρολίνα Φίγιελ

Η προοπτική της μαμάς – πρακτικές συμβουλές:

Από την προσωπική μου εμπειρία, νομίζω ότι μπορώ να πω ότι, για την κόρη μου, το ζήτημα της αγοράς του πρώτου σουτιέν της ήταν ιδιαίτερα ντροπιαστικό και ενοχλητικό. Για να την κάνω να αισθάνεται πιο σίγουρη, της είπα για τις δικές μου εμπειρίες από την εποχή που ήμουν της ηλικίας της και έκανα το καλύτερο δυνατό για να προετοιμάσω απαλά τη Basia μου για τα ψώνια για το «δικό της πρώτο σουτιέν». Όταν ένιωθε αρκετά άνετα και ασφαλή, κοιτάξαμε και συζητήσαμε μαζί τα διάφορα μοντέλα εφήβων σουτιέν. Της εξήγησα ότι το μέγεθος και η θέση των μαστών εξαρτάται από το άτομο, αλλά ένα πράγμα είναι καθολικό – στο στάδιο που σχηματίζεται ο ιστός του μαστού, η νεαρή γυναίκα δεν χρειάζεται ακόμη εσώρουχα, καθώς η δουλειά τους είναι «να σταθεροποιήσει τα στήθη» . Για μια έφηβο, οι μπανέλες μπορεί να είναι άβολες, δυσάρεστες και ανθυγιεινές.

Το πρώτο μου σουτιέν!

Αυτή η στιγμή των οικείων συνομιλιών και των αγορών μαζί είναι επίσης μια τέλεια ευκαιρία για την ενίσχυση του εξαιρετικού δεσμού μεταξύ της μητέρας και της κόρης.

Για να διευκολύνουμε την επιλογή του σωστού μοντέλου, έχουμε ετοιμάσει μερικές χρήσιμες συμβουλές!

Το πρώτο σουτιέν πρέπει να είναι μαλακό, χωρίς ραφές στα cups  και θα πρέπει να είναι κατασκευασμένο από φυσικό πλεκτό ύφασμα για να αγκαλιάζει απαλά το σώμα της εφήβου. Από αυτήν την άποψη, συνιστούμε TBM 120

Το TBM 122 θα κάνει μια άλλη καλή επιλογή – έχει το ίδιο σχήμα και κοπή με το TBM 120, αλλά είναι κατασκευασμένο από πλεκτό ύφασμα με λεπτή σατέν λάμψη. Μπορεί να είναι πιο ελκυστικό για ορισμένα νεαρά κορίτσια, ενώ το βαμβακερό ύφασμα και η φυσική επένδυση μέσα στα cups θα εξασφαλίσουν άνεση όλη την ημέρα.

Εάν ένα κορίτσι αισθάνεται την ανάγκη για περισσότερη στήριξη, μπορεί να του αρέσει το TBC 024 ή το TBC 122 με σατέν λάμψη. Αυτό το μοντέλο θα είναι ιδανικό για ελαφρώς μεγαλύτερο στήθος, με την ενισχυτική ραφή που παρέχει κατάλληλη υποστήριξη.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΓΟΡΑ